Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel tavır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa Yangın Kapısı dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları, Yangın Kapısı Fiyatları yangının lehçe olarak arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Kullanılan kapı fitili ciğerin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim katkısızlanabilir.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne düz panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde bulunan insanoğluın ve öbür hayat doluların yangın yahut rastgele bir müstacel hâl esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, örgülması zorunlu, gestaltların vazgeçilemez unsurları arasında görev almaktadır.

Report this wiki page